8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Bedrijfsruimte huren Aalsmeer

Elke ondernemer heeft een eigen idee over hoe de perfecte bedrijfsruimte eruit zou moeten zien. Hieruit komen wensen voor het huren van een bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte of productieruimte in de omgeving Amstelveen. Het grote voordeel van een bedrijfsruimte in Aalsmeer is het aantrekkelijke tarief én de interessante uitgangslocatie. Met de N201 en de N196 zit je binnen enkele minuten op de A4. Aalsmeer heeft ruim 32.000 inwoners met een totaal oppervlakte van 32,29 km².

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een bedrijfsruimte wilt huren in Aalsmeer?

Uitgebreide portfolio bedrijfsruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren bedrijfsruimte in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere bedrijfsruimte te huren, maar niet enkel een bedrijfsruimte huren ook is de mogelijkheid aanwezig om opslagruimte en kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte via de kaart of door gebruik te maken van de zoekbalk.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Kortom; wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie, ons bedrijfspand huren in Amstelveen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen. 

Aalsmeer | Turfstekerstraat 51

Van ca. 898 m² tot ca. 4.100 m².

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte