8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Bedrijfsruimte huren Almere

Elke ondernemer heeft een eigen visie. In deze visie bevindt zich de gedachte over hoe de perfecte bedrijfsruimte eruit zou moeten zien. Hieruit komen wensen voor het huren van een bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte of productieruimte in Almere. Het grote voordeel van een bedrijfsruimte in Almere is het aantrekkelijke tarief én de interessante uitgangspositie. Almere is een stad welke ondernemers enorm veel te bieden heeft door de enorme groei van zowel de stad als de provincie. Hierdoor liggen er enorm veel kansen voor uw als ondernemer om uw bedrijf in Almere te vestigen.

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een bedrijfsruimte wilt huren in Almere?

Uitgebreide portfolio bedrijfsruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren bedrijfsruimte in de regio Almere en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere bedrijfsruimte te huren, maar niet enkel een bedrijfsruimte huren valt onder de mogelijkheden, ook is het mogelijk om een opslagruimte en/of kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte via de kaart of door gebruik te maken van de zoekbalk.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen.

Waarom een bedrijfsruimte huren in Almere?

Almere is een grote stad welke recent enorm aan het groeien de afgelopen jaren, hierbij is het idee gebleven om Almere ruim en groen op te bouwen. Er zijn meerdere grote bedrijventerreinen in Almere welke een uitstekende verbinding hebben met de rest van Nederland. Almere is met de trein verbonden met alle grote steden in Nederland. Daarnaast lopen er diverse grote wegen langs Almere, zoals de A27 en A6. Almere biedt ondernemers veel mogelijkheden in het ontplooien van hun bedrijf. Hier hoort uiteraard een passende te huren bedrijfsruimte in Almere bij. Almere telt zo’n 13 grote bedrijventerreinen.

Bel me terug

Sorry, geen resultaten gevonden