8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Op zoek naar een bedrijfsruimte om te kopen in Amstelveen?

Maar waarom een bedrijfsruimte kopen in Amstelveen via Nes Vastgoed? Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te kopen bedrijfsruimte in de regio Amstelveen en omgeving. Door de steeds ontwikkelende verkoop portfolio is het mogelijk om meerdere bedrijfsruimte te kopen, maar niet enkel een bedrijfsruimte kopen behoord tot de mogelijkheden. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een bedrijfsruimte, opslagruimte en/of kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte.

Waarom een bedrijfsruimte kopen in Amstelveen via Nes vastgoed en niet een lokale makelaar?

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar: bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Waarom een bedrijfsruimte in Amstelveen

De gemeente Amstelveen heeft ruim 92.000 inwoners welke wonen op een totaal oppervlakte van 44,08 km². De bebouwde kom grenst in het noorden aan de hoofdstad van Nederland, Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Door Amstelveen loopt de A9 van oost naar west welke een belangrijke aansluiting is richting de A4 en de A2. Door de ligging direct tegen Amsterdam en slechts enkele km van Schiphol is Amstelveen een enorm populaire vestigingslocatie voor bedrijven. De stad heeft een aantal bekende bedrijventerreinen, waaronder Bovenkerk en Legmeer. Amstelveen biedt diverse mogelijkheden voor het huren of kopen van een bedrijfsruimte.
Onderstaand vind u een gevarieerd aanbod van verschillende bedrijfsruimte, opslagruimte, ontwikkelgronden en kantoorruimte in Amstelveen.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie, een bedrijfsruimte kopen in Amstelveen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen. 

Bel me terug

Sorry, geen resultaten gevonden