8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Bedrijfsruimte huren in Purmerend?

Onderstaand vind u een gevarieerd aanbod van verschillende bedrijfsruimte en opslagruimte in Purmerend welke beheerd worden door Nes Vastgoed. Bent u opzoek naar een bedrijfsruimte maar twijfeld u? Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken om de bedrijfsruimte te bekijken met onze professionals, hierdoor kunt u er zeker van zijn dat een bedrijfsruimte huren in Purmerend de juiste stap is voor uw bedrijf. Purmerend heeft ruim 92.240 inwoners en ligt gunstig gelegen aan de A7. Veel bedrijven hebben zich gevestigd op de bedrijventerreinen in Purmerend.

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een bedrijfsruimte wilt huren in Purmerend?

Uitgebreide portfolio bedrijfsruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren bedrijfsruimte in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere bedrijfsruimte te huren, maar niet enkel een bedrijfsruimte huren ook is de mogelijkheid aanwezig om opslagruimte en kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte via de kaart of door gebruik te maken van de zoekbalk.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen. 

Bel me terug

Bedrijfsruimte aanbod in Purmerend

Purmerend | Nijverheidsweg 3

Nijverheidsweg 3, 1442 LD Purmerend, Nederland

Kantoorruimte

Kantoorruimte

Purmerend | Cantekoogweg 10-12

Totaal oppervlakte ca. 3.400 m².

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte, Opslagruimte

Purmerend | Voltastraat 21

Van ca. 16 m² tot ca. 3.029 m².

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor, Kantoorruimte

Purmerend | Voltastraat 23

Van ca. 225 m² tot ca. 1.271 m².

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor

Bedrijfsruimte, Bedrijfsruimte met kantoor