8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Duurzaamheid

Met het oog op de toekomst, focussen we steeds meer op duurzaamheid. Dit gebeurt niet alleen bij nieuwbouw projecten, maar ook bij onderhoud en reparaties.
De hoge isolatiewaarde van een ruime meerderheid van onze panden, zorgt ervoor dat we het energieverbruik voor een groot gedeelte kunnen terugdringen.
Tevens passen wij continu groene en energie zuinige energiebronnen toe. Zo hebben wij meer dan 11.000 m² daken bedekt met zonnepanelen.
Tevens werken wij met alternatieve energiezuinige warmtesystemen zoals de Q-ton, om zo bij te dragen aan een betere wereld.
Wij zijn voorstander van circulair bouwen en passen dit zoveel mogelijk toe. Onze nieuwste ontwikkeling is het wederopbouwen van een distributiehal van ca. 10.000 m² welke eind 2019 werd gedemonteerd, waardoor meer dan 70% van het gebouw een nieuw leven krijgt c.q. wordt hergebruikt.

 

Praxis Almere

De eerste energie neutrale Praxis locatie van Nederland! Met oog voor natuur en klimaat is er naar dit nieuwbouw project gekeken. De locatie is volledig opnieuw opgebouwd om zodanig het beste resultaat op gebied van energiebehoud te garanderen. Van moderne installaties tot top kwaliteit isolatie, overal is aan gedacht. Kom eind Q4 2022 gerust een kijkje nemen bij de oplevering van dit geweldige project!