8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Duurzaamheid

Met het oog op de toekomst, focussen we steeds meer op duurzaamheid. Dit gebeurt niet alleen bij nieuwbouw projecten, maar ook bij onderhoud en reparaties.
De hoge isolatiewaarde van een ruime meerderheid van onze panden, zorgt ervoor dat we het energieverbruik voor een groot gedeelte kunnen terugdringen.
Tevens passen wij continu groene en energie zuinige energiebronnen toe. Zo hebben wij meer dan 11.000 m² daken bedekt met zonnepanelen.
Tevens werken wij met alternatieve energiezuinige warmtesystemen zoals de Q-ton, om zo bij te dragen aan een betere wereld.
Wij zijn voorstander van circulair bouwen en passen dit zoveel mogelijk toe. Een van onze ontwikkelingen is het wederopbouwen van een distributiehal van ca. 10.000 m² welke eind 2019 werd gedemonteerd, waardoor meer dan 70% van het gebouw een nieuw leven krijgt c.q. wordt hergebruikt.

 

 

Praxis Almere

In het laatste kwartaal van 2022 hebben wij in samenwerking met verschillende bedrijven waaronder Stabo Bouw, de eerste energie-neutrale Praxis op De Steiger 4 te Almere mogen realiseren in Almere Haven. Deze locatie is volledig opnieuw opgebouwd om op deze manier het beste resultaat op gebied van energiebehoud te garanderen. Het pand bestaat uit ca. 3.780 m² bedrijfsruimte met ca. 110 m² kantoorruimte. Van moderne installaties voor o.a. klimaatbeheer binnen de deur, tot top kwaliteit isolatie en een dak vol zonnepanelen, met dit project is overal aan gedacht.