8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Kantoorruimte huren in Amstelveen

Op zoek naar een kantoorruimte te huur in de omgeving van Amstelveen? Nes Vastgoed heeft verschillende kantoorruimte te huur beschikbaar in de omgeving Amstelveen. Er zijn niet enkel kantoorruimte beschikbaar, ook zijn er voldoende mogelijkheden om bij het kantoor een bedrijfsruimte of opslagruimte te betrekken. Nes Vastgoed biedt verschillende kantoorruimte aan om uw bedrijf te vestigen, het maakt niet uit of u een klein-, middel- of groot bedrijf bent. Nes Vastgoed heeft altijd een passende kantoorruimte voor u te huur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons!

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte wilt huren in Amstelveen?

Uitgebreide portfolio kantoorruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren kantoorruimte in de regio Amstelveen en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere kantoorruimte te huren, maar niet enkel een kantoorruimte huren ook is de mogelijkheid aanwezig om opslagruimte en bedrijfsruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen.

Waarom een kantoorruimte huren in Amstelveen?

De gemeente Amstelveen heeft ruim 92.000 inwoners welke wonen op een totaal oppervlakte van 44,08 km². De bebouwde kom grenst in het noorden aan de hoofdstad van Nederland, Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Door Amstelveen loopt de A9 van oost naar west welke een belangrijke aansluiting is richting de A4 en de A2. Door de ligging direct tegen Amsterdam en slechts enkele km van Schiphol is Amstelveen een enorm populaire vestigingslocatie voor bedrijven. De stad heeft een aantal bekende bedrijventerreinen, waaronder Bovenkerk en Legmeer. Ondanks dat Amstelveen in de randstad ligt is het de tweede groenste stad van Nederland. Naast de veelzijdige natuur is er ook genoeg te doen op het gebied van winkelen en cultuur.

Amstelveen ligt dichtbij Amsterdam en Schiphol, dit maakt het een zeer gewilde locatie voor veel ondernemers. Zo biedt Amstelveen voldoende kansen om te gaan ondernemen! Amstelveen profiteert direct van het goede ondernemersklimaat van Amsterdam. In de buurt van Amstelveen wonen veel studenten die in de regio blijven wonen waardoor je nooit tekort zal komen aan goed personeel. Amstelveen biedt diverse mogelijkheden voor het huren of kopen van een bedrijfsruimte. Onderstaand vind u een gevarieerd aanbod van verschillende bedrijfsruimte, opslagruimte, ontwikkelgronden en kantoorruimte in Amstelveen.

Bel me terug

Amstelveen | Veilmeesterweg 40-42

Van ca. 10.000 m² tot ca. 27.500 m².

Bedrijfsruimte met kantoor, Buitenterrein

Bedrijfsruimte met kantoor, Buitenterrein

Amstelveen | Meerlandenweg 63

Van ca. 465 m² tot ca. 20.000 m².

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Amstelveen | De Loetenweg 12-14

Van ca. 260 m² tot ca. 3.055 m².

Bedrijfsruimte met kantoor, Opslagruimte

Bedrijfsruimte met kantoor, Opslagruimte

Amstelveen | Meerlandenweg 65 A+B

Van ca. 120 m² tot ca. 24.000 m².

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Amstelveen | Noorddammerweg 83a-85a

Van ca. 16 m² tot ca. 22.200 m².

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

De Kwakel | Poelweg 40

Van ca. 100 m² tot ca. 21.000 m².

Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Opslagruimte