8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Kantoor ruimte huren Lelystad

Elke ondernemer heeft een eigen idee over hoe de perfecte bedrijfsruimte eruit zou moeten zien. Hieruit komen wensen voor het huren van een bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte of productieruimte in Almere. Het grote voordeel van een bedrijfsruimte in Almere is het aantrekkelijke tarief én de interessante uitgangslocatie. Almere is een stad welke ondernemers enorm veel te bieden heeft door de enorme groei van de provincie. Hierdoor liggen er enorm veel kansen voor uw bedrijf in Almere, welke u uiteraard niet wilt laten schieten.

Waarom een kantoor ruimte huren in Lelystad?

Lelystad is een relatief jonge stad in Flevoland. Doordat dit een van de jongste steden in Nederland is, is er veel bekend over de geschiedenis van Lelystad. De stad heeft ruim 81.000 inwoners. Belangrijke wegen in en om Lelystad zijn de A6 en de N307.

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte wilt huren in Lelystad?

Uitgebreide portfolio bedrijfsruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren bedrijfsruimte in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere bedrijfsruimte te huren, maar niet enkel een bedrijfsruimte huren ook is de mogelijkheid aanwezig om opslagruimte en kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte via de kaart of door gebruik te maken van de zoekbalk.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen.

Lelystad | Meenthoek 3-5

Van ca. 37 m² tot ca. 1.050 m².

Kantoorruimte

Kantoorruimte

Lelystad | Staalstraat 2

Van ca. 1.800 m² tot ca. 8.100 m².

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Lelystad | Ringdijk 52-60

Totaal oppervlakte ca. 416 m².

Kantoorruimte, Laat ons u persoonlijk verder helpen, Opslagruimte

Kantoorruimte, Laat ons u persoonlijk verder helpen, Opslagruimte