1

Aalsmeer | Turfstekerstraat 51

Bedrijfsruimte huren in Aalsmeer
Een multifunctioneel bedrijfsverzamelcomplex op de Turfstekerstraat 51 te Aalsmeer van circa 4.123 m² waar bedrijfsruimte met diverse afmetingen en voorzien van een overheaddeur gehuurd kunnen worden. Door deze diversiteit kunnen de ruimte voor diverse opslagdoeleinden gebruikt worden. Dit bedrijfsverzamelcomplex is gelegen op het bedrijfsterrein Hornmeer nabij Bloemenveiling FloraHolland en het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer. Voorheen was het pand in gebruik als productieruimte voor de voedingsindustrie.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelcomplex is zeer goed bereikbaar van en naar omliggende plaatsen. Via zowel de N201 als de N196 zijn de snelwegen A4/A5/A9 alsmede de Luchthaven Schiphol snel te bereiken. Via de Legmeerdijk (N231) is Royal FloraHolland binnen enkele minuten te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte waar de buslijnen 357 en 358 zorgen voor een snelle verbinding naar o.a. Amstelveen, Kudelstaart en Amsterdam.

Voorzieningen
Bedrijfsruimte

  • Elektrische overheaddeur
  • Glad afgewerkte betonvloer
  • Schrobputten
  • Maximale vloerbelasting ca. 1.500 kg/m²
  • Toiletruimte
  • Wandcontactdozen
  • Krachtstroom
  • Verlichtingsarmaturen
  • Brandveiligheidsvoorzieningen
  • Vrije hoogte ca. 3,69 meter

*Extra gewenste voorzieningen kunnen in overleg gerealiseerd worden

Op deze locatie is het mogelijk een bedrijfsruimte te huren, maar ook een opslagruimte behoord tot de mogelijkheden. Toch net niet de juiste locatie? Dan kunt u zich ook bij ons melden omdat wij meerdere bedrijfsruimte, opslagruimte en kantoorruimte beheren in de omgeving Aalsmeer.

Beschikbaarheid van de locatie


Unit/LoodsOppervlakteMaandhuurJaarhuur Status
2.01393 m²Verhuurd
2.02 t/m 2.04898 m²Verhuurd
2.051.200 m²Verhuurd
2.06 t/m 2.111.609 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: € 3,- á € 5,- excl. BTW per m² per jaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Turfstekerstraat 51  Stad: Aalsmeer  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland