8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Almere | De Steiger 4

Totaal oppervlakte ca. 3800 m².

Plattegrond

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

De Steiger 4 te Almere betreft een nieuwbouw locatie voor de Praxis. De Praxis was, voor de sloop van de locatie, ook reeds op deze locatie gevestigd en is daarmee één van de oudste doe-het-zelf winkels in Almere. De dakrand heeft een hoogte van ca. 8.7 m en de vrije hoogte bedraagt op het laagste punt ca. 6,25 m. De locatie bevindt zich op een prominente zichtlocatie aan de toegangsweg van bedrijventerrein De Steiger gelegen te Almere-Haven. Dit bedrijventerrein ligt zeer gunstig ten opzichte van de A6 aan de zuidkant van Almere. Het totale oppervlakte is ca. 3890 m².

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfsruimteKantoorruimteMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
4.ca. 3783 m²ca. 107 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: De Steiger 4  Stad: Almere  Provincie: Flevoland  Land: Nederland