8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Bouwerij 71C

Totaal oppervlakte ca. 237 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

De te huren kantoorruimte op de Brouwerij gelegen op bedrijventerrein “Legmeer” te Amstelveen is de ideale locatie voor uw onderneming. Deze kantoorruimte van 237m² bevindt zich nabij diverse uitvalswegen zoals:

Amsterdam-Utrecht (A2),
Amsterdam-Den Haag (A4),
Amsterdam-Haarlem (A9)
ringweg Amsterdam (A10).

Tevens ligt het gebouw nabij de luchthaven Schiphol. De locatie wordt direct ontsloten via de Bovenkerkerweg (Amstelveen-Amsterdam).

Uw zakenrelaties kunt u in ontvangst nemen via uw eigen voordeur. De onderverdeling in meerdere ruimtes geeft u de vrijheid om apart te werken, maar ook te vergaderen en meetings te houden, veel flexibiliteit dus!

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
BuitenterreinMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
71Cca. 237 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Bouwerij 71 C  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland