8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Bouwerij 71D

Totaal oppervlakte ca. 234 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Nieuwbouw bedrijfsruimte huren in Amstelveen

De te huren kantoorruimte op de Bouwerij gelegen op bedrijventerrein “Legmeer” te Amstelveen is de ideale locatie voor uw onderneming.  Uw zakenrelaties kunt u in ontvangst nemen via uw eigen voordeur. De onderverdeling in meerdere ruimtes geeft u de vrijheid om apart te werken, maar ook te vergaderen en meetings te houden, veel flexibiliteit dus!

Bereikbaarheid van de te huren bedrijfsruimte op de Bouwerij in Amstelveen

Deze kantoorruimte van 234m² bevindt zich nabij diverse uitvalswegen zoals: Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10). Tevens ligt het gebouw nabij de luchthaven Schiphol. De locatie wordt direct ontsloten via de Bovenkerkerweg (Amstelveen-Amsterdam).

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
MaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
71Dca. 234 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Bouwerij 71 D  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland