8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | De Loetenweg 5A

Van ca. 500 m² tot ca. 1.900 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

De Loetenweg 5A betreft een zelfstandige bedrijfsruimte met afgesloten buitenterrein welke te huur is in Amstelveen. De totale bedrijfsruimte is ca. 500 m² en het buitenterrein is ca. 1.400 m².
De te huren bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur aan de voorzijde en achterzijde. Het buitenterrein is dus zowel binnendoor als via de Keurmeesterstraat te bereiken. Naast dat het buitenterrein voorzien is van een hekwerk rondom zit er ook een elektrische toegangspoort op. Optioneel kan deze bedrijfsruimte gehuurd worden met een kantoorunit los op het buitenterrein. Deze bedrijfsruimte met buitenterrein is te huur in Amstelveen en is gelegen op het bedrijventerrein De Loeten.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
BuitenterreinMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
5Aca. 500 m²ca. 1.400 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: De Loetenweg 5A  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland