8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Noorddammerweg 115

Totaal oppervlakte ca. 12.000 m²

Algemene informatie en plattegronden

Algemene informatie

De Noorddammerweg 115 is nabij de N201. Hier zijn verschillende mogelijkheden tot het ontwikkelen van deze locatie. Deze locatie is in totaal ca. 1,2 ha groot, en kan een uitstekende plaats zijn om uw bedrijf te vestigen! Van deze locatie is nog slechts een deel beschikbaar. De nieuwe N201 loopt direct langs deze ontwikkellocatie waardoor er een goede aansluiting is ontstaan. Potentiële gebouwen kunnen worden gerealiseerd met het oog op de toekomst waarbij rekening wordt gehouden met hoge vloerbelastingen, voldoende parkeergelegenheid, eigen energiebemetering en uiteraard een professionele uitstraling.

Prijzen en opties

Koopprijs: Prijs op aanvraag. Na het tekenen van de koopakte dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden. Gemeente: Verkoper sluit een anterieure overeenkomst met de gemeente waarin zal zijn vastgelegd dat u op het perceel mag bouwen met als bestemming industrie t/m categorie 3.2, passend binnen het beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein De Loeten. De kosten zijn voor rekening van de verkoper. Indien u besluit tot koop van de grond op Bedrijventerrein De Loeten in Amstelveen, sluiten we direct een koopovereenkomst. Daarna dient er een omgevingsvergunning te worden aangevraagd bij de gemeente Amstelveen, hierbij kunnen wij u uiteraard begeleiden. U betaalt de grond pas zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden, waarna de levering van de grond binnen 14 dagen zal plaatsvinden. Zodra de omgevingsvergunning is verleend zal er met terugwerkende kracht tot 3 maanden daarvoor een rentevergoeding ter hoogte van 5% over de grond aan u berekend worden.

Over de grond

Adres: Noorddammerweg 115, 1187 ZS te Amstelveen, zichtlocatie tegen de nieuwe N201. Perceeloppervlakte: Circa 12.000 m2. Huidige bebouwing: Bouwrijpe grond. Bestemming: Industrie tot en met categorie 3.2. Mogelijke bebouwing: De minimale bouwhoogte voor objecten gelegen aan de nieuwe N201 bedraagt: 7,0 m hoog. De maximale bouwhoogte bedraagt 15,0 meter. De maximale bebouwingsgraad bedraagt 60%. Gemeente: Amstelveen Sectie: O Nummer: 6932, 3493, 7058, 7059, 6979 Bereikbaarheid: De locatie is perfect ontsloten en in de directe nabijheid van de bloemenveiling te Aalsmeer en de diverse verkeersaders van de Randstad, zoals de snelwegen A4, de A5, de A9 en de nieuwe N201. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Beschikbaarheid van locatie

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Noorddammerweg 115   Stad: Amstelveen    Provincie: Noord-Holland    Land: Nederland