8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amsterdam | Jan Tooropstraat 137

Totaal oppervlakte ca. 100 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Design kantoor huren in Amsterdam West

Op de Jan Tooropstraat 137 in het bruisende Amsterdam West is deze prachtige kantoorruimte van ca. 100 m2 bvo te huur. De kantoorruimte kenmerkt zich door de industriële look, hoogwaardige afwerking en functionele indeling. Het overgrote deel van de ruimte is voorzien van een strakke gietvloer. In de vergaderruimte is er gekozen voor een PVC visgraat vloer.

Het gebouw is in 2017 opgeleverd waardoor het voldoet aan de hoge normen met betrekking tot de isolatiewaarden en energiezuinige installaties. De kantoorruimte is namelijk voorzien van LED verlichting, mechanische ventilatie en vloerverwarming. Wie wilt dat nou niet met de hoge energietarieven vandaag de dag?!

Indeling van de te huren kantoorruimte

U kunt de ruimte betreden op twee manieren; direct via de voorgevel of via de gemeenschappelijke hoofdentree en algemene gang, wat uiteraard prettiger is in de winter. Via de entree stapt u in de grootste ruimte welke momenteel voorzien is van diverse (flex)werkplekken, een zithoek, een lunch/bar tafel en moderne keuken met onder andere vaatwasser, oven en inductieplaat.

Via de dubbele stalen klapdeuren is er toegang tot de vergaderruimte, welke tevens als separate kantoorruimte is in te delen. Ook kunt u via deze ruimte de gang naar het heren- en dames toilet betreden. De gang mond uit in een kleinere ruimte welke voorzien is van een kastenwand en daarnaast ideaal gebruikt kan worden als stilte en/of belruimte.

Opties bij het huren van het kantoor in Amsterdam West

Gemeubileerd
Deze te huren kantoorruimte is momenteel volledige gemeubileerd door het wel bekende merk Puik Design, welke in nu in de kantoorruimte gevestigd is. De verschillende ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, waaronder verstelbare bureaus, een vergadertafel, een zithoek, (bureau) stoelen. Een groot gedeelte van het inventaris is van Puik Design. De ruimte kan volledig gemeubileerd, zelfs tot en met het koffiezet apparaat opgeleverd worden waardoor u geen investeringen hoeft te doen en de kantoorruimte direct klaar is voor uw intrek. De meerkosten hiervoor komen op slechts € 250,- exclusief btw per maand.

Parkeerplaatsen
Tevens bestaat de mogelijkheid om 2 tot 5 parkeerplaatsen erbij te huren in een overdekte parkeerplaats aan de overkant van de straat. De kosten per parkeerplaats bedragen € 100,- exclusief btw per maand. Let op; door de grote vraag kan het zijn dat de beschikbaarheid in de toekomst wijzigt waardoor er geen parkeerplaatsen meer te huren zijn.

Bereikbaarheid van de Jan Tooropstraat

De ligging van deze kantoorruimte is simpelweg ideaal te noemen. Zeer goed bereikbaar via de ligging nabij de ring van Amsterdam, de A10. U en/of uw klanten hoeven dus niet achteraan het stilstaande verkeer in het centrum aan te sluiten. Op enkele minuten lopen treft u metrostation Postjesweg en tot slot kan er voor de ontspanning een rondje gelopen worden in het mooie Rembrandtpark of bij de Sloterplas.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Kortom, interesse in een gemeubileerd Design kantoor huren in Amsterdam West? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitKantoor-ruimteMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
Jan Tooropstraatca. 100 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Jan Tooropstraat 137  Stad: Amsterdam Provincie: Noord-Holland Land: Nederland