8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amsterdam | Kollenbergweg 78 A

Totaal oppervlakte ca. 416 m².

Plattegrond

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam ZuidOost
Deze te huren bedrijfsruimte met kantoorruimte op De Kollenbergweg 78 A te Amsterdam Zuidoost is een representatief bedrijfsgebouw van ca. 807 m². Het object is verdeeld over circa 412 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 395 m² kantoorruimte op de 1e verdieping. De te huren bedrijfsruimte in Amsterdam bevind zich in de directe omgeving van onder andere de ArenA, Ziggodome, de Amsterdamse Poort, diverse hotels, MC Donalds en La Place. Het gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid en waarbij diverse automerken zich in deze omgeving hebben gevestigd. Het gebied grenst direct aan het kantorenpark Zuidoost dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen waar diverse hoofdkantoren van gerenommeerde bedrijven zich gevestigd hebben.

Bereikbaarheid van de Kollenbergweg 78 A:
De bereikbaarheid per auto is optimaal vanwege de ligging direct aan de afslag S111 in het knooppunt van de A2 met de A9. Met het openbaar vervoer is het object eenvoudig bereikbaar door de ligging dichtbij NS station Amsterdam Bijlmer Arena waar ook de metro en diverse buslijnen vertrekken.

Op dit moment is het object in zijn geheel verhuurd. Wel kunt u zich bij ons melden wanneer u op zoek bent naar een te huur staande kantoorruimte in Amsterdam. Onze huurder heeft namelijk nog enkele kantoorruimte op de eerste verdieping van deze locatie in Amsterdam beschikbaar om te huren.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Kantoor-ruimteMaand huurJaar huurStatus
beschikbaar
78ACa. 412 m²Ca. 395 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Kollenbergweg 78A  Stad: Amsterdam  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland