8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amsterdam | Kollenbergweg 78 A

Totaal oppervlakte ca. 416 m².

Plattegrond

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Kantoorruimte huren in Amsterdam-Zuidoost

Bent u op zoek naar een kantoorruimte om te huren in Amsterdam Zuidoost? Dan bent u hier bij het goede adres. Deze te huren kantoorruimte op de Kollenbergweg 78A te Amsterdam-Zuidoost is een representatief kantoorgebouw van ca. 807 m². Het object is verdeeld over circa 412 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 395 m² kantoorruimte op de 1e verdieping. De locatie biedt een ideale werkplek voor zowel de startende als gevestigde ondernemer. De zelfstandige kantoorruimte op de eerste verdieping is voorzien van:

  • LED verlichting;
  • Toiletten;
  • Pantry;
  • Airconditioning.

De te huren kantoorruimte in Amsterdam bevind zich in de directe omgeving van onder andere de ArenA, Ziggodome, de Amsterdamse Poort, diverse hotels, MC Donalds en La Place. Het gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid en waarbij diverse automerken zich in deze omgeving hebben gevestigd. Het gebied grenst direct aan het kantorenpark Zuidoost dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen waar diverse hoofdkantoren van gerenommeerde bedrijven zich gevestigd hebben.

Bereikbaarheid van de kantoorruimte te huur in Amsterdam-Zuidoost

De te huur staande kantoorruimte op de Kollenbergweg 78A in Amsterdam is optimaal te bereiken met de auto vanwege de ligging direct aan de afslag S111 in het knooppunt van de A2 met de A9. Ook met het openbaar vervoer is het object eenvoudig bereikbaar door de ligging dichtbij NS station Amsterdam Bijlmer Arena, waar ook de metro en diverse buslijnen vertrekken.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Kantoor-ruimteMaand huurJaar huurStatus
beschikbaar
78A unit 1 Ca. 412 m² Ca. 395 m²Verhuurd
78A unit 2ca. 190 m² Verhuurd
78A unit 3Ca. 241 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Kollenbergweg 78A  Stad: Amsterdam  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland