8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Bouwerij 71C

Totaal oppervlakte ca. 237 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Wilt u een bedrijfsruimte huren in Amstelveen?

De bedrijfsruimte op de Bouwerij hebben een solide fundering en een geheel onderheide betonvloer. Door de keuze van materialen zijn de bedrijfsruimte op de Bouwerij 71 onderhoudsarm. Het gebouw is gebouwd met traditionele thermosteen, wat de nieuwe technologie is om de buitenkant te isoleren. Verder is zoals u kunt verwachten alles geïsoleerd en is elke bedrijfsruimte op de Bouwerij voorzien van dubbele beglazing. De bedrijfsruimte is multifunctioneel bruikbaar, zo kunt u de ruimtes gebruiken als kantoor, showroom, atelier, werkplaats en/of opslagruimte.

De te huren bedrijfsruimte met mogelijkheid tot kantoorruimte op de Bouwerij gelegen op bedrijventerrein “Legmeer” te Amstelveen is de ideale locatie te noemen voor uw onderneming. Deze kantoorruimte van 237m² bevindt zich namelijk nabij diverse uitvalswegen zoals: Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10). Tevens ligt het gebouw nabij de luchthaven Schiphol. De locatie wordt direct ontsloten via de Bovenkerkerweg (Amstelveen-Amsterdam).

Bereikbaarheid van de te huren bedrijfsruimte op de Bouwerij in Amstelveen

Uw zakenrelaties kunt u in ontvangst nemen via uw eigen voordeur. De onderverdeling in meerdere ruimtes geeft u de vrijheid om apart te werken, maar ook te vergaderen en meetings te houden, veel flexibiliteit dus! Overtuigd om een bedrijfsruimte te huren in Amstelveen, maar net niet het juiste bedrijfspand voor u? Neem dan contact met Nes Vastgoed op en wij denken met u mee. Met ons team van 8 man sterk regelen wij alle zaken voor Nes Vastgoed en hebben wij meerdere panden in Amstelveen onder ons beheer.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
MaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
71Cca. 237 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Bouwerij 71 C  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland

Kunt u niks geschikts vinden op onze website? Neem dan een kijkje op Funda.