8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

De Kwakel | Noorddammerweg 41

Totaal oppervlakte ca. 12.000 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Bedrijfsruimte huren in De Kwakel
Bedrijfsruimte huren in De Kwakel is vanaf dit moment mogelijk op de Noorddammerweg. De te huren bedrijfsruimte op de Noorddammerweg te De Kwakel heeft een totaal oppervlakte van ca. 12.000m². Dit voormalige kassencomplex is recent compleet verbouwd waarbij betonvloeren zijn gestort, een deel van de daken is voorzien van geïsoleerde sandwhichpanelen, laaddocks zijn gecreëerd, overheaddeuren zijn geplaatst en LED verlichting is opgehangen. Door de zojuist genoemde werkzaamheden is deze te huren bedrijfsruimte ideaal geschikt voor op- en overslag van uw goederen. Deze bedrijfsruimte is gelegen op

Bereikbaarheid
Het object is perfect bereikbaar met de auto via de diverse verkeersaders van de Randstad, zoals de A4, de A5, de A9 en de N201.

Bent u opzoek naar een te huren bedrijfsruimte in De Kwakel of Amstelveen? Nes Vastgoed heeft diverse bedrijfsruimtes met en zonder kantoor te huur. Ook zijn er diverse opslagruimtes te huur en nieuw te ontwikkelen locaties rondom Amstelveen. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Maand huurJaar huurStatus
beschikbaar
1Ca. 7.000 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Noorddammerweg 41  Stad: De Kwakel  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland