8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

De Kwakel | Noorddammerweg 41

Totaal oppervlakte ca. 12.000 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Opslagruimte huren in De Kwakel:

Bent u opzoek naar een opslagruimte om te huren in De Kwakel of omgeving Amstelveen? Dan bent u hier bij het goede adres. Deze te huren opslagruimte op de Noorddammerweg 41 te De Kwakel heeft een totale oppervlakte van ca. 12.000 m².

Kenmerken van de te huren opslagruimte in de Kwakel:

De locatie is recentelijk in zijn geheel gerenoveerd waarbij betonvloeren zijn gestort, de daken voorzien zijn van geïsoleerde sandwichpanelen, laaddocks zijn gecreëerd, overheaddeuren zijn geplaatst en LED verlichting is aangebracht. Door de zojuist genoemde werkzaamheden is deze te huren bedrijfsruimte ideaal geschikt voor op- en overslag van uw goederen. Naast de uitstekende geschiktheid voor een logistiek bedrijf is deze locatie ook geschikt voor een handelsonderneming of productiebedrijf. De Noorddammerweg 41 te De Kwakel is voorzien van:

  • 6 laaddocks welke gelijk zijn verdeeld over 2 laadkuilen;
  • Verschillende overheaddeuren op straatniveau;
  • Sanitaire voorzieningen;
  • Vrije hoogte van ca. 3 meter;
  • Betonvloeren (1.500 kg/m²);
  • Op de locatie is, indien wenselijk, veel stroom capaciteit aanwezig.

Bereikbaarheid van de opslagruimte te huur in De Kwakel: 

De te huren opslagruimte is uitstekend bereikbaar met de auto via verschillende belangrijke wegen van de Randstad, waaronder de A4, A5, A9 en N201. Bovendien bevindt de locatie zich op een steenworp afstand van zowel de bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer als Schiphol.

Bent u opzoek naar een te huren bedrijfsruimte in De Kwakel of Amstelveen? Nes Vastgoed heeft diverse bedrijfsruimtes met en zonder kantoor te huur. Ook zijn er diverse opslagruimtes te huur en nieuw te ontwikkelen locaties rondom Amstelveen. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfsruimte-
ruimte
Maand huurJaar huurStatus
beschikbaar
1Ca. 12.136 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Noorddammerweg 41  Stad: De Kwakel  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland