8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Haarlem | Emrikweg 14

Totaal oppervlakte ca. 3.533 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Bedrijfsruimte huren Emrikweg 14 te Haarlem

De Emrikweg 14 te Haarlem betreft een ruime bedrijfsruimte welke in 2017 is voorzien van nieuwe geïsoleerde gevel- en dakbeplating. De te huren bedrijfsruimte op de Emrikweg 14 bestaande uit opslag-, kantoor- en bedrijfsruimte waarbij er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is op eigen terrein. Deze te huren bedrijfsruimte op de Emrikweg heeft een perceeloppervlakte van 3.533 m². Hiervan is ca. 2.723 m² bedrijfsruimte en 375 m² kantoorruimte met A-label. Tevens is het perceel voorzien van een af te sluiten buitenterrein en zijn er 2 overheaddeuren aanwezig waardoor er via beide kanten leveringen kunnen worden ontvangen of verstuurd. Deze bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein “de Waardepolder”, Haarlems grootste bedrijventerrein. Op dit bedrijventerrein zijn meerdere grote bedrijven gevestigd. Zo is oa. Ikea Haarlem, Carwashplus Haarlem en Bouwmaat op het bedrijventerrein gevestigd.

Bereikbaarheid van de Emrikweg in Haarlem

Per openbaar vervoer is de Emrikweg bereikbaar vanaf het centrale busstation van Haarlem binnen 20 minuten met bus 15, uitstappen bij de bushalte Emrikweg. Ook bereik je binnen een half uurtje het hart van Amsterdam, en dan hebben wij het hier natuurlijk over het Amsterdam Centraal. De binnenstad van Haarlem is binnen enkele minuten te bereiken.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


Op dit moment is het object in zijn geheel verhuurd. Wel kunt u zich bij ons melden wanneer u op zoek bent naar een te huur staande bedrijfsruimte in Amstelveen, gezien wij veel vergelijkbare locaties in de omgeving hebben. Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

UnitBedrijfs-
ruimte
Kantoor-ruimteMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
Emrikweg 14ca. 2.723 m²ca. 375 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee! Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten.

Bel me terug

Adres


Adres: Emrikweg 14  Stad: Haarlem Provincie: Noord-Holland Land: Nederland