8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Lelystad | Ringdijk 52-60

Totaal oppervlakte ca. 416 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Bedrijfsruimte huren in Lelystad – Haven?

De Ringdijk 52-60 is gelegen in het prachtige gebied Lelystad-Haven. In 2020 heeft er een grote verbouwing plaats gevonden op de Ringdijk 54-58 waarbij deze adressen zijn samengevoegd om deze te laten voldoen aan de wensen en eisen van de huisartsenpraktijk. Tijdens de verbouwing zijn de ruimtes voorzien van moderne binnenklimaatinstallaties, LED verlichting, nieuwe systeemplafond etc. Tevens is er in de voorgevel een afhaalautomaat van een apotheek geplaatst.

Naast de nieuwe huisartsenpraktijk zijn de naastgelegen ruimtes al voor meer dan 20 jaar verhuurd aan een kapper en een pizzaria. Door de ruime vrije parkeergelegenheid in de directe omgeving is deze locatie in trek bij vele.

Omgeving en bereikbaarheid Ringdijk 52 – 60

Liggende op de aanrijdroute van Lelystad langs de dijk-weg N107. In het hart van het prachtige Lelystad-Haven, omringt door waterwegen en een sterke connectie met het OV. Met een bushalte voor de deur is dit complex per bus, boot en auto voor iedere bezoeker een mogelijkheid.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Maand huurJaar huurStatus
beschikbaar
52Ca. 85 m²Verhuurd
54-58Ca. 251 m²Verhuurd
60Ca. 80 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Ringdijk 52-60  Stad: Lelystad  Provincie: Flevoland  Land: Nederland