8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Medemblik | Nijverheidsweg 6

Totaal oppervlakte ca. 2.500 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Deze te huren bedrijfsruimte op de Nijverheidsweg 6 te Medemblik is een representatief bedrijfsgebouw van ca. 2.500 m². Bij deze bedrijfsruimte is voldoende gratis parkeergelegenheid. De te huren bedrijfsruimte in Medemblik bevindt zich op een kleinschalig bedrijventerrein ‘Overleek’ met in de directe omgeving onder andere BMN, Pall Medistad en diverse andere lokale ondernemingen.

Bereikbaarheid
Het gebouw is gesitueerd op een goede zichtlocatie aan een van de drukste uitvalswegen van Medemblik op bedrijventerrein ‘Overleek’.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar vanaf bijvoorbeeld de A7 naar Hoorn en Amsterdam en de Markerwaardweg naar Zwaagdijk en Enkhuizen.

Op dit moment is deze bedrijfsruimte volledig verhuurd

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Maand huurJaar huurStatus
beschikbaar
6Ca. 2.500 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Nijverheidsweg 6  Stad: Medemblik  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland