8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Purmerend | Nijverheidsweg 3

Totaal oppervlakte ca. 186 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Zelfstandige kantoorruimte te huur in Purmerend.

Op de Nijverheidsweg 3 te Purmerend staat deze kantoorruimte van ca. 186 m² te huur. De locatie kenmerkt zich door de 3 zelfstandige kantoorruimtes en is voorzien van een eigen entree, pantry, 2 toiletten, LED verlichting, Infrarood paneelradiatoren en er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. De locatie biedt een ideale werkplek voor zowel de startende als gevestigde ondernemer..

Bereikbaarheid:
Deze te huur staande kantoorruimte in Purmerend bevindt zich op bedrijventerrein De Koog wat zich kenmerkt door de uitstekende bereikbaarheid via de N244 en de A7, de locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, opslagruimte of kantoorruimte? Nes Vastgoed doet het beheer van meerdere bedrijfsruimtes in de omgeving Noord-Holland.


UnitKantoor
ruimte
Maand
huur
Jaar
huur
Status
beschikbaar
Nijverheidsweg 3Ca. 186 m²Te huur
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee! Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten.

Bel me terug

Adres


Adres: Nijverheidsweg 3  Stad: Purmerend Provincie: Noord-Holland Land: Nederland