8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Uithoorn | Randweg 107

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Zelfstandige opslagruimte huren op de Randweg 107 in Uithoorn?

Bent u opzoek naar een opslagruimte om te huren in Uithoorn? Dan bent u hier aan het goede adres. Deze te huren opslagruimtes op de Randweg 107 in Uithoorn zijn voorzien van een grote elektrische overheaddeur. Rond de bedrijfsruimtes is voldoende mogelijkheid om te parkeren op het gedeelde terrein in Uithoorn. Deze te huren opslagruimtes zijn ideaal geschikt voor verschillende soorten ondernemingen vanwege de volgende voorzieningen:

  • Elektrische overheaddeuren;
  • Vrije hoogte van ca. 4 meter;
  • Voldoende stroomvoorziening.

Bereikbaarheid van de te huren opslagruimte op de Randweg 107 in Uithoorn

De te huren opslagruimtes zijn uitstekend bereikbaar met de auto via verschillende belangrijke wegen van de Randstad, waaronder de A4, A5, A9 en N201. Bovendien bevindt de locatie zich op een steenworp afstand van zowel de bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer als Schiphol.

Aanpassingen in de te huren opslagruimtes

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en eisen. Wij kunnen ons voorstellen dat de bestaande indeling/ scheidingswanden mogelijk belemmerend kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering. Als dit inderdaad het geval is, vernemen wij dat graag zodat wij met u mee kunnen denken. U heeft de vrijheid om zelf aanpassingen te doen om het geheel beter aan te laten sluiten op uw wensen.

Bedrijfsruimte huren in omgeving Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Vijfhuizen

Bent u opzoek naar een te huren bedrijfsruimte, opslagruimte of kantoorruimte in de omgeving van Uithoorn? Nes Vastgoed biedt zowel bedrijfsruimtes als opslagruimte te huur aan, zowel met als zonder kantoorruimte. Bovendien hebben wij diverse nieuwbouwlocaties in ontwikkeling rondom Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Vijfhuizen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit een interessante locatie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


_
UnitTotaalBedrijfsruimteMaandhuurServicekostenStatus
Randweg 107 - unit 1100 m²100 m²€ 670,-€ 70,-Beschikbaar
Randweg 107 - unit 2120 m²120 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Servicekosten: dit is een voorschot en wordt periodiek verrekend naar daadwerkelijk gebruik. De servicekosten hebben betrekking op een voorschot voor elektra en water, onderhoud van de bij het pand behorende installaties, groen- en terreinonderhoud, etc.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto
maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Randweg 103 Stad: Uithoorn  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland