8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Vijfhuizen | De Liede Noord

Totaal oppervlakte kavel ca. 4.858 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Bouwgrond/ontwikkelgrond kopen op bedrijventerrein De Liede Noord

De te koop staande ontwikkelgrond op bedrijventerrein De Liede Noord in Vijfhuizen is gesitueerd op een prachtige zichtlocatie langs de A9 ter hoogte van de kruising met de N205 waar jaarlijks honderdduizenden auto’s voorbij rijden (Knooppunt Rottepolderplein). Bedrijventerrein De Liede Noord is tezamen met de De Liede Zuid en De Liede West een uitbreiding op industrieterrein De Liede. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de uitstekende ligging en de zwaardere milieucategorie (tot 4.2). De door ons te koop aangeboden bouwgrond in Vijfhuizen is hierdoor een geschikte uitvalsbasis voor veel verschillende soorten bedrijven.

Waarom is het interessant om deze ontwikkelgrond te kopen op De Liede Noord in Vijfhuizen?

Naast de goede bereikbaarheid en de gunstige zichtlocatie van de te kopen ontwikkelgrond, wordt het perceel bouwrijp geleverd. De kavel is met zand opgehoogd tot een dusdanige hoogte ten opzichte van de openbare weg dat er gebouwd kan worden met een gesloten grondbalans. Een deel van De Liede Noord is een saneringsgebied, echter deze kavel valt buiten het saneringsgebied. De bodemsituatie is geschikt voor het beoogde gebruik (klasse industriegrond).

Unieke kavel kopen in Vijfhuizen

Geïnteresseerd om een unieke kavel te kopen op een groen bedrijventerrein in Vijfhuizen? Neem dan contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Beschikbaarheid van de locatie


OntwikkelgrondOppervlakteKoopprijsStatus
beschikbaar
Kavelca. 4.858m²Op aanvraagOnder optie
Voorwaarden:
● Bovengenoemde kavelgrootte is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
● De koopprijs is exclusief BTW en V.O.N.
Ontwikkelgrond

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: De Liede Noord  Stad: Vijfhuizen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland