8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Ons Team

Met ons team regelen wij de zaken binnen Nes Vastgoed. Samen vormen wij een goed op elkaar ingespeeld team, zodat wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn vanuit de verschillende expertises. Zou je ook graag onderdeel willen uitmaken van Team Nes Vastgoed, kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar m.hartman@nesvastgoed.nl.

Graag stellen wij ons aan u voor:


Zico Hetsen

Commercieel Manager

Is onze commerciële man en zorgt voor de verhuur van de portefeuille. Hij kent de panden op zijn duimpje en denkt met u mee over passende locaties.

Joyce Velthuis

Team Manager

Draagt zorg voor het algemene beleid binnen ons bedrijf en begeleidt de aan- en verkoop van objecten.

Arjan Beekink

Technisch Vastgoedbeheerder

Draagt zorg voor onderhoudszaken, servicecontracten en is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van zijn deel van de portefeuille.

Romy Smit

Jr. Management Assistent Vastgoed

Ondersteunt het management, ondersteunt ons team met het dagelijks beheer en draagt zorg voor het bijhouden van onze website en social media.

Linda Cats

Technisch Vastgoedbeheerder Binnendienst

Is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van diverse arbeidsmigrantenlocaties en haar deel van de portefeuille.

Aubrey Mulder

Jr. Technisch Vastgoedbeheerder Bin...

Draagt zorg voor o.a. onderhoudszaken en is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van haar deel van de portefeuille.

Antoine Hoogenboom

Facilitair Medewerker Buitendienst

Waarborgt de goede leefbaarheid van de arbeidsmigrantenlocaties door middel van inspecties en bewaakt dat werkzaamheden juist worden uitgevoerd.

Arjan Rijkmans

Projectleider

Arjan-R_Zwart-wit

Coördineert de werkzaamheden van de buitendienst en is als projectleider betrokken bij de begeleiding van renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten.