8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Ons Team

Met ons team regelen wij de zaken binnen Nes Vastgoed. Samen vormen wij een goed op elkaar ingespeeld team, zodat wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn. Graag stellen wij ons aan u voor.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Indien u eigenaar bent van een pand en opzoek bent naar een vastgoedbeheerder, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn vastgoedbeheerder in Amsterdam en kunnen uw zorgen over uw pand volledig uit handen nemen. Als relatief klein vastgoedbeheerder focussen wij op een tevreden huurder. Dat betekent dat wij met volle aandacht bezig zijn met het technisch, financieel en commercieel beheer van ons vastgoed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Zico Hetsen

Commercieel Manager

Is onze commerciële man en zorgt voor de verhuur van de portefeuille. Hij kent de panden op zijn duimpje en denkt met u mee over passende locaties.

Joyce Velthuis

Team Manager

Draagt zorg voor het algemene beleid binnen ons bedrijf en begeleidt de aan- en verkoop van objecten.

Arjan Beekink

Technisch Vastgoedbeheerder

Draagt zorg voor onderhoudszaken, servicecontracten en is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van zijn deel van de portefeuille.

Astrid Kroese

Management Assistent Vastgoed

Ondersteunt het management en begeleidt en bewaakt alle werkzaamheden die daarmee samenhangen.

Romy Smit

Jr. Management Assistent Vastgoed

Ondersteunt het management, ondersteunt ons team met het dagelijks beheer en draagt zorg voor het bijhouden van onze website en social media.

Linda Cats

Technisch Vastgoedbeheerder Binnendienst

Is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van diverse arbeidsmigrantenlocaties en haar deel van de portefeuille.

Antoine Hoogenboom

Facilitair Medewerker Buitendienst

Waarborgt de goede leefbaarheid van de arbeidsmigrantenlocaties door middel van inspecties en bewaakt dat werkzaamheden juist worden uitgevoerd.

Lucas van Rijswijk

Jr. Commercieel Vastgoedbeheerder

Ondersteunt het commerciële team en is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van zijn deel van de portefeuille.

Arjan Rijkmans

Projectleider

Arjan-R_Zwart-wit

Coördineert de werkzaamheden van de buitendienst en is als projectleider betrokken bij de begeleiding van renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten.

Aubrey Mulder

Jr. Technisch Vastgoedbeheerder Bin...

Draagt zorg voor o.a. onderhoudszaken en is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van haar deel van de portefeuille.