8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Opslagruimte te huur in Amstelveen

Zoekt u een opslagruimte te huur in de omgeving Amstelveen? Nes Vastgoed heeft verschillende mogelijkheden beschikbaar. Een grote voorraad kerstartikelen voordelig kunnen inslaan maar pas over een half jaar nodig? Deze kunt u gemakkelijk kwijt in 1 van de enorme te huren opslagruimte in Amstelveen. De opslagruimte zijn in verschillende maten te huur. Doordat Nes Vastgoed diverse opslagruimte beschikbaar heeft, kunt u bij ons gemakkelijk en snel de juiste opslagruimte vinden die écht bij u past!

Waarom zou u voor Nes Vastgoed kiezen wanneer u een opslagruimte wilt huren in Amstelveen?

Uitgebreide portfolio bedrijfsruimte
Bij Nes Vastgoed vind u als ondernemer een gevarieerd aanbod van verschillende te huren opslagruimte in de regio Amstelveen en omgeving. Door de ruime verhuur portfolio is het mogelijk om meerdere opslagruimte te huren, maar niet enkel een opslagruimte huren valt onder de mogelijkheden, ook is het mogelijk om een bedrijfsruimte en/of kantoorruimte te huren bij Nes Vastgoed. Welke zich inmiddels verspreid heeft over meerdere provincies en steden in Nederland. U kunt gemakkelijk zoeken op de site naar de perfecte bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte via de kaart of door gebruik te maken van de zoekbalk.

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen bemiddelaar, wij zijn ook de beheerder van de panden. Dit betekent dat wij alle panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke locatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter zodat wij u terug kunnen bellen.

Waarom een opslagruimte huren in Amstelveen?

De gemeente Amstelveen heeft ruim 92.000 inwoners welke wonen op een totaal oppervlakte van 44,08 km². De bebouwde kom grenst in het noorden aan de hoofdstad van Nederland, Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Door Amstelveen loopt de A9 van oost naar west welke een belangrijke aansluiting is richting de A4 en de A2. Door de ligging direct tegen Amsterdam en slechts enkele km van Schiphol is Amstelveen een enorm populaire vestigingslocatie voor bedrijven. De stad heeft een aantal bekende bedrijventerreinen, waaronder Bovenkerk en Legmeer. Amstelveen biedt diverse mogelijkheden voor het huren of kopen van een bedrijfsruimte. Onderstaand vind u een gevarieerd aanbod van verschillende bedrijfsruimte, opslagruimte, ontwikkelgronden en kantoorruimte in Amstelveen.

Bel me terug

Amstelveen | Veilmeesterweg 40-42

Van ca. 10.000 m² tot ca. 27.500 m².

Bedrijfsruimte met kantoor, Buitenterrein

Bedrijfsruimte met kantoor, Buitenterrein

Amstelveen | Meerlandenweg 63

Van ca. 465 m² tot ca. 20.000 m².

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Opslagruimte

Amstelveen | De Loetenweg 12-14

Van ca. 260 m² tot ca. 3.055 m².

Bedrijfsruimte met kantoor, Opslagruimte

Bedrijfsruimte met kantoor, Opslagruimte

Amstelveen | Noorddammerweg 83a-85a

Van ca. 16 m² tot ca. 22.200 m².

Bedrijfsruimte, Buitenterrein, Opslagruimte

Bedrijfsruimte, Buitenterrein, Opslagruimte