8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

 

Over Nes Vastgoed

Nes Vastgoed is een onafhankelijke, innovatieve en commerciële vastgoeddienstverlener gevestigd in Amsterdam. Met aanbod in regio Randstad kunnen wij met onze kennis en ervaring inspelen op de wensen van de klant. Hierbij kunt u bij ons terecht voor de huur van kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, opslagruimtes, maar ook ontwikkelgrond en logiesgebouwen behoren tot onze portefeuille.

In onze bedrijfsvoering staat de zorg en aandacht voor zowel de huurder als het pand centraal. Deze klantgerichte benadering is een voorwaarde voor optimale verhuuromstandigheden. Door een vast contactpersoon per pand binnen onze portefeuille en het werken met korte lijnen kunnen wij snel schakelen in het belang van huurder en verhuurder. Het verschil tussen Nes Vastgoed en makelaars is dat huurders geen bemiddelingskosten betalen.

Nes Vastgoed beschikt over een gevarieerd aanbod vastgoed in verschillende regio’s van Nederland. Naast deze bestaande objecten hebben wij ook grondposities in beheer, waardoor wij u ook kunnen ondersteunen bij toekomstige ontwikkelingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies van verhuur en verkoop van bedrijfspanden, vastgoedmanagement en de facilitaire dienstverlening.

Bij Nes Vastgoed bedienen wij huurders en verhuurders vanuit onze diverse expertises. Ons team bestaat uit technische beheerders, commercieel beheerders, managementassistenten, projectmanagers en buitendienstmedewerkers ten behoeve van o.a. onderhoud aan de panden. Daarnaast beschikken wij over een vakkundige financiële afdeling die zorgdraagt voor de financiële administratie van meerdere bedrijven.

Bent u benieuwd naar ons huidig aanbod of heeft u vragen over beheer, verhuur, verkoop of ontwikkeling, neem dan contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.