8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Klantvriendelijk en klantgericht

Zorg en aandacht voor huurder en pand staan centraal in onze werkwijze. Wij streven naar het onderhouden van goede relaties met onze huurders en eigenaren.

Deze klantgerichte benadering is een voorwaarde voor optimale huuromstandigheden. Door alert te blijven op veranderingen in de markt en in te spelen op wensen van de klant, maken wij het verschil. Zo denken wij bijvoorbeeld graag mee over een nieuwe locatie, een nieuw te ontwikkelen pand of andere zaken. Doordat wij in direct contact staan met eigenaren, kunnen wij snel schakelen en adequaat reageren.

Dit is het grote voordeel van de omvang en de structuur van onze organisatie. Een vast contactpersoon die alles van uw situatie weet, kan daarbij niet ontbreken. Wij zijn flexibel, servicegericht en werken met korte lijnen. Dat alles in uw voordeel.

Geen bemiddelingskosten

Wanneer u via een makelaar uw nieuwe locatie betrekt betaald u al gauw een aardig bedrag aan bemiddelingskosten. Bij Nes Vastgoed doen we daar niet aan!

Als beheerder onderhouden wij nauwe banden met de eigenaren van de panden. Met hen hebben wij afgesproken dat niet ú maar de eigenaren deze bemiddelingskosten dragen. Pas dan ontstaat er een echte win-win situatie, en houdt u extra geld over voor de verhuizing. Sterker nog, als u een nieuwe huurder weet voor één van onze panden, dan ontvangt u zelfs een vergoeding.

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Of heeft u vragen over beheer, verhuur, verkoop, vastgoedmanagement of bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gevarieerd aanbod

Onze portefeuille is zeer gevarieerd en wij streven er naar deze te versterken en uit te breiden. Investeren in kwaliteit en duurzaamheid is hierbij ons uitgangspunt.

Bij ons kunt u terecht voor kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, winkellocaties, maar ook kassencomplexen en opbergruimtes. Deze panden zijn in verschillende regio’s van het land te vinden. Kijk hier voor ons actuele aanbod. Naast bestaand vastgoed, hebben wij ook grondposities in beheer. Voor toekomstige ontwikkelingen kunt u ons daarom ook benaderen.

Ook hebben wij een gevarieerd serviceaanbod. Wij zijn een onafhankelijke, innovatieve, en commerciële vastgoeddienstverlener. Wij zijn actief op het gebied van onder meer vastgoedmanagement, facilitaire dienstverlening, advisering en verhuur/verkoop van bedrijfspanden.