8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Uw zoektocht naar een ontwikkellocatie in Amstelveen en De Kwakel

Wij als vastgoedbeheerder helpen u met plezier bij uw zoektocht naar passende beschikbare ontwikkellocatie in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en omgeving. Wilt u een locatie bezichtigen? Of sluit het aanbod niet helemaal aan op uw wensen? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag! Ook kunt u terug gaan naar ons volledige aanbod.

Waarom een ontwikkellocatie kopen in Amstelveen of De Kwakel?

De koopprijs van een ontwikkellocatie in Amstelveen en De Kwakel is een stuk goedkoper dan in Amsterdam. Onder andere dit maakt de omgeving ideaal voor u als ondernemer om uw onderneming te vestigen. Met een ontwikkellocatie zit u zeer dicht bij het bedrijfsleven van Amsterdam. Over de bedrijvigheid in Amstelveen valt niks te klagen. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt nabij Schiphol. Daarnaast is de Bloemenveiling FloraHolland gelegen op een steenworp afstand!

Overigens is Amstelveen goed bereikbaar. De A9, die van oost naar west door de gemeente loopt, biedt automobilisten toegang tot Amstelveen via afslagen 4 (Ouderkerk) en 5 (Amstelveen). Tevens is de A10 een belangrijke snelweg voor het noordelijke deel van de gemeente. De belangrijkste noord-zuid-as is de Beneluxbaan.

Amstelveen is een zeer groene gemeente en kent naast het Amsterdamse Bos, dat grotendeels in Amstelveen ligt, en Groengebied Amstelland, ook een aantal bijzondere parken, namelijk: Broersepark, De Braak, Jac. P. Thijssepark en het Koos Landwehrpark.

Waarom Nes Vastgoed?

Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Naast het vinden van het juiste pand, bieden wij nog een aantal andere diensten aan. Wij zijn namelijk al jaren de beheerder van diverse panden. Dit betekent dat wij al deze panden op ons duimpje kennen en u perfect kunnen adviseren.