8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Ontwikkelen met Nes Vastgoed

Naast een gevarieerd en groeiend aantal objecten in de portefeuille ten behoeve van huur en koop bent u bij Nes Vastgoed ook aan het juiste adres voor ontwikkelingen waarbij een gebouw aan al uw wensen kan voldoen.

Nes Vastgoed ontwikkelt op verschillende niveaus van bedrijfsruimtes met kantoor voor MKB tot distributiecentrum en van logiesgebouwen tot hotels voor vluchtelingen en EU werknemers. Nes Vastgoed heeft dan ook brede kennis in huis en veel afwisseling in projecten.

De ontwikkelprojecten zijn zowel voor verkoop als voor verhuur. Een voorbeeld van ontwikkeling voor de verkoop is distributiecentrum (DC) De Loeten van ca. 27.300 m² in Amstelveen die in het eerste kwartaal van 2024 in samenwerking met Heembouw Bedrijfsruimten werd opgeleverd. Hierbij heeft Nes Vastgoed zich tot de overdracht wel volledig ingezet voor het vinden van een geschikte huurder.

Daarnaast ontwikkelt Nes Vastgoed ook regelmatig bedrijfsverzamelgebouwen met bedrijfsruimten van ca. 100 m² tot ca. 400 m² met eigen kantoorruimte. Deze bedrijfsverzamelgebouwen worden ontwikkelt in verschillende stijlen. Deze units zijn perfect voor ambachtelijke bedrijven of startups.

Nes Vastgoed stelt haar kennis en ervaring graag tot uw beschikking in uw zoektocht naar een passende en beschikbare locatie, maar bieden u ook graag ondersteuning in het aankopen van een ontwikkellocatie en staan ervoor open samen met u te ontwikkelen.

 


Hybrideweg (De Liede Noord), Vijfhuizen

Bedrijfsunits

Veilmeesterweg 40-42, Amstelveen

Distributiecentrum

Noorddammerweg 109, Amstelveen

Bedrijfunits