8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Amsterdamseweg 200A

Algemene informatie

Huurwoning Amstelveen beschikbaar

De Amsterdamseweg 200 te Amstelveen is een authentieke sfeervolle woning met eigen entree welke bestaat uit 2 woonlagen. Deze woning biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak, waardoor het een ideale plek is om te wonen.

De woning is per direct beschikbaar en wordt gestoffeerd opgeleverd

Indeling
De eerste woonlaag van deze woning bevindt zich op de eerste verdieping. Hier vindt u aan de voorzijde van het pand de ruime woonkamer, gekenmerkt door prachtige grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de volledig uitgeruste keuken, compleet met een grote koelkast, vriezer, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De 2e woonlaag is ingedeeld als ruime slaapkamer met een eigen badkamer. Daarnaast is de woning voorzien van een opslagruimte van ca. 7,5 m².

Bijzonderheden:

• Nette woning in een kindvriendelijke buurt en in de direct nabijheid van Het Amsterdamse Bos;
• Roken en huisdieren niet toegestaan;
• De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet;
• Waarborgsom 2 maanden huur;
• Het initiële huurtermijn bedraagt twee jaar en is optioneel verlengbaar;
• De huurprijs bedraagt € 1.400,-.

De woning ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos en hiermee gelegen in de stad maar toch ook in een groene omgeving. Bent u op zoek naar een combinatie van stadsleven maar ook in de directe nabijheid van de natuur, dan bent u aan de Amsterdamseweg in Amstelveen op de juiste plaats. Daarnaast zijn vanaf de woning diverse uitvalswegen snel bereikbaar zoals de N201, A2, A4 en A9 en ook is de straat goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee! Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten.

Bel me terug

Adres


Adres: Amsterdamseweg 200A  Stad: Amstelveen Provincie: Noord-Holland Land: Nederland