8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Kuiperij 20

Van ca. 552 m².

Plattegrond

Luchtfoto

Algemene informatie

Een Multifunctioneel turn key bedrijfsruimte met kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen, gelegen op een perfecte locatie op het industrieterrein “Legmeer” te Amstelveen. Nabij diverse uitvalswegen zoals:

  • Amsterdam-Utrecht (A2),
  • Amsterdam-Den Haag (A4),
  • Amsterdam-Haarlem (A9)
  • ringweg Amsterdam (A10).

Tevens ligt het gebouw nabij de luchthaven Schiphol. De locatie wordt direct ontsloten via de Bovenkerkerweg (Amstelveen-Amsterdam). De zelfstandige bedrijfsruimte is voorzien van een eigen toilet en douche.
De indeling is als volgt: ca. 276 m² bedrijfsruimte op de begane grond, ca. 138 m² kantoorruimte op de eerste verdieping, ca. 138 m² magazijnvloer.

 

Beschikbaarheid van locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
BuitenterreinMaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
20ca. 552 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

 

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Kuiperij 20  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland