8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Noorddammerweg 106

Totaal oppervlakte ca. 96 m².

Algemene informatie

Opslagruimte te huur in Amstelveen.

Op de Noorddammerweg 106 te Amstelveen staat deze zelfstandige opslagruimte van ca. 96 m² te huur. Deze te huur staande opslagruimte is zeer goed bereikbaar en bevindt zich op bedrijventerrein Amstelveen Zuid welke tegen de N201 is gesitueerd, in de directe nabijheid van de diverse verkeersaders van de Randstad, zoals de A4, A5 en de A9. De loods is ideaal om te gebruiken als opslagruimte van goederen.

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, opslagruimte of kantoorruimte? Nes Vastgoed doet het beheer van meerdere bedrijfsruimtes in de omgeving Noord-Holland.


UnitOpslag-
ruimte
MaandhuurJaarhuurStatus
beschikbaar
Noorddammerweg 106Ca. 96 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee! Het verschil tussen Nes Vastgoed en een makelaar? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten.

Bel me terug

Adres


Adres: Noorddammerweg 106 Stad: Amstelveen Provincie: Noord-Holland Land: Nederland