8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Parkeerplaatsen met (snel)laadpalen te huur

Parkeerplaatsen met (snel)laadpaal/laadpalen te huur voor elektrische voertuigen

Plattegrond

Indeling parkeerplaats

Algemene informatie

Parkeerterrein met laadpalen voor bestelbussen of vrachtwagens huren in omgeving Amstelveen?

In de regio Amstelveen en De Kwakel stellen wij een parkeerterrein met diverse parkeerplaatsen met laadpunten te huur. Deze laadpunten worden gevoed door zonne- en windenergie waarbij een capaciteit van 3 tot 4 MWh beschikbaar is. De verzamelde elektriciteit wordt opgeslagen in een grote accu waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om uw voertuig(en) op te laden en u niet afhankelijk bent van het overspannen elektriciteitsnet. Het terrein biedt parkeermogelijkheden voor minimaal 3 tot meer dan 80 voertuigen, elk uitgerust met (snelle) laadpunten. Op deze wijze kunt u als bedrijf genieten van een gegarandeerd oplaadpunt van duurzame energiebronnen. De oplaadpunten zijn zowel geschikt voor een bestelbus als vrachtwagen.

Bereikbaarheid van het parkeerterrein; 

De locatie van het parkeerterrein is perfect ontsloten en in de directe nabijheid van de bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer, op nog geen 10 km afstand van Schiphol en diverse verkeersaders van de Randstad, zoals de nieuwe N201, welke uitkomt op de A2, A4, A5 en de A9.

Beschikbaarheid van de locatie

Op aanvraag.

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Is dit een interessante optie voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bel me terug