8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amstelveen | Veilmeesterweg 40-42

Van ca. 10.000 m² tot ca. 27.500 m².

Plattegrond

Plattegronden

Algemene informatie

Distributiecentrum op de Veilmeesterweg 40-42 in Amstelveen

DC De Loeten is een uniek en zeer modern distributiecentrum gerealiseerd aan de Veilmeesterweg 40-42 te Amstelveen. De ontwikkeling is opgeleverd in maart 2024 op deze zeer gunstige locatie op het bedrijventerrein De Loeten in de metropoolregio Amsterdam. Deze creatie is van grote omvang en is een object met zowel opslag- als kantoorruimte voor hoogwaardige distributie. Het moderne distributiecentrum beschikt over ca. 27.400 m² verhuurbaar vloeroppervlakte met ruim 22 overheaddeuren en respectievelijk 20 laaddocks. Door de verdeling van de ruimte in twee units van ieder ruim 13.700 m² met opslagruimte en tevens kantoorruimte kunnen niet één maar twee huurders gebruik maken van dit unieke distributiecentrum.

Breeam richtlijnen

Voor Distributiecentrum De Loeten is gebruik gemaakt van verschillende duurzame toepassingen zoals zonnepanelen op het dak en grijswaterbuffertanks in de grond voor het doorspoelen van de WC’s, maar ook praktische zaken zoals natuurlijke lichtinval doormiddel van lichtstraten. Dit maakt het een modern en uniek object. De BREEAM kwalificatie van deze locatie is Excellent wat het hoge niveau van duurzaamheid weerspiegelt.

Bereikbaarheid van DC De Loeten

Bedrijventerrein De Loeten is gelegen in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen zoals de nieuwe N201, welke uitkomt op de A2, A4, A5 en de A9. Daarnaast is het distributiecentrum ook in de buurt van bloemenveiling Flora Holland en vluchthaven Schiphol.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.

Is dit of een deel van deze locatie interessante voor u? Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Veilmeesterweg 40-42  Stad: Amstelveen  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland