8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Amsterdam | Zeeburgerpad 94

Totaal oppervlakte ca. 970 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Bedrijfsruimte Zeeburgerpad

Deze te huren bedrijfsruimte met kantoorruimte op de Zeeburgerpad 94 is een unieke bedrijfsruimte met een industrieel karakter gelegen in Amsterdam Oost. Het object bestaat zowel uit bedrijfsruimte als winkelruimte. Het object heeft ca. 4,75 meter vrije hoogte op de begane grond en ca 3,5 meter op de eerste verdieping waardoor er veel lichtinval is. Het gebouw heeft een gunstige ligging. Het prachtige Flevopark in de nabijheid, de gezellige Indische buurt met zijn vele restaurants en cafés en niet te vergeten het Oostelijk Havengebied met tal van winkels, restaurants en cafés.
De bedrijfsruimte op het Zeeburgerpad ligt aan de rand van het Cruquiuseiland en op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid van het Zeeburgerpad in Amstelveen

Met de auto kunt u het pand snel bereiken vanaf de ringweg A10 afslag 114. Komt u met het openbaar vervoer? Dan rijden de buslijnen 22 en 39 langs het Zeeburgerpad. De bereikbaarheid van dit object is daarom goed.

Op dit moment is het object in zijn geheel verhuurd. Wel kunt u zich bij ons melden wanneer u op zoek bent naar een te huur staande kantoor- en/of bedrijfsruimte in Amsterdam. Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid van de locatie


UnitBedrijfs-
ruimte
Maand huurJaar huurStatus
beschikbaar
1Ca. 670 m²Verhuurd
2Ca. 300 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bedrijfs-
ruimte

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Zeeburgerpad 94  Stad: Amsterdam  Provincie: Noord-Holland  Land: Nederland