8:00 - 17:00

Ma t/m Vrij

Zeeburgerpad 94

1019 AD Amsterdam

020 668 51 54

info@nesvastgoed.nl

Utrecht | Savannahweg 43-49

Totaal oppervlakte ca. 3.800 m².

Plattegrond

Plattegrond

Algemene informatie

Bedrijfsruimte aan de Savannahweg 43 – 49 in Utrecht

De Savannahweg te Utrecht betreft een bedrijfsruimte met meerdere verdiepingen. De bedrijfsruimte op de Savannahweg bevindt zich op het bedrijventerrein Lage Weide. Op dit bedrijventerrein zijn veel bedrijven gevestigd, van multinationals tot eenmanszaken, de grote multinationals zijn oa. Hema, Strukton en Heinz. De Savannahweg ligt direct tegen de Rijksweg A2 (Utrecht – Amsterdam) met aan de overkant van het gebouw de bekende “The Wall” waar een grote diversiteit aan winkels te bezoeken is. Kortom bent u in Utrecht op zoek naar een bedrijfsruimte, dan ben u hier aan het juiste adres.

Bereikbaarheid Savannahweg 43

PHet bedrijventerrein is direct gelegen aan de A2 nabij knooppunt Oude Rijn, ook is het bedrijventerrein bereikbaar vanaf de noordkant van de rondweg. Hiermee is de locatie uitstekend te bereiken per auto.

Beschikbaarheid van de locatie


Op dit moment is het object in zijn geheel verhuurd. Wel kunt u zich bij ons melden wanneer u op zoek bent naar een te huur staande bedrijfsruimte in Amstelveen, gezien wij veel vergelijkbare locaties in de omgeving hebben. Neem dan nu contact met ons op via 020 668 5154, of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

BedrijfsruimteOppervlakteMaand huurJaar huurStatus
beschikbaar
43-45ca. 1.028 m²Verhuurd
47-49ca. 905 m²Verhuurd
Voorwaarden:
● Bovengenoemde huurprijzen zijn voor de bestaande situatie.
● Bovengenoemde oppervlaktes zijn (indien van toepassing) inclusief algemene ruimte.
● Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en BTW.
● Voorschot servicekosten: op aanvraag beschikbaar.
● Waarborgsom: 3 (drie) bruto maandverplichtingen, een bedrag ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten en de daarover belastte BTW.
● Jaarlijkse verhoging: voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Is het niet helemaal wat u zoekt?


Ga terug naar ons aanbod of laat ons u terugbellen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Indien u meer ruimte nodig heeft en/of units aan elkaar wilt koppelen, denken wij graag met u mee!

Bel me terug

Adres


Adres: Savannahweg 43-49  Stad: Utrecht Provincie: Utrecht  Land: Nederland